Preloader

Loading

Boris Gole nedopustno napaden z lažmi

Boris Gole je imel eno lepo podjetniško vizijo in sicer vzpostaviti vse portale, ki jih podjetniki potrebujejo na enem mestu. Portale bi lahko vsi skupaj uporabljali brezplačno doživljenjsko. Kdo v tej državi še ponuja kaj brezplačno. Kdo še dela portale za dobro podjetnikov?

POPTV družba ga je ob več kot očitni korupciji napadla z lažmi in obsojala na vse možne načine z namenom, da ga uniči. Zakaj bi tako velika družba se spravila na enega tako majhnega podjetnika? Ste se vprašali?

Tukaj je šlo za druge interese. Mi smo s podjetnikom opravili intervju in objavljamo zamolčano resnico, saj je Boris Gole, še pred objavo družbi Poptv in oddaji 24 KUR poslal vse dokaze, na katere so se požvižgali.

Poglejte si kako vas 24 KUR oddaja laže brez sramu in vsaka njihova beseda je navadna laž.

Povezal je številne podjetnike, tudi humanitarna društva. Boris Gole je ponudil raznim humanitarnim društvom v Sloveniji celoten prihodek od vseh portalov, če podprejo to podjetniško vizijo in se priključijo.

Boris Gole je bil medijsko linčan namerno

Nato pa je naletel na tisto, kar duši slovensko gospodarstvo. Kljub minimalnim zneskom, ki naj bi jih podjetniki vložili v razvoj samih portalov in to samo enkrat in nikoli več, da se s temi sredstvi lahko zgradijo ostali portali. Je naletel na neplačnike. Groza. Na ljudi, ki so pripravljeni lagati, igrati žrtve. Zato, da bi njihovi dolgovi bili odpisani, so pripravljeni celo lagati v kamere. Takšnih podjetnikov v Sloveniji ne manjka.

Why-Do-People-Lie-HUSS Boris Gole nedopustno napaden z lažmi Uncategorized

Ker pa je vizija Borisa Goleta prinašala spremembe, kot najboljšega optimizerja v Sloveniji, so se strani pojavile na vrhu Googla. Je naletel na vedno večje število hejterjev, ki so ga želeli uničiti.

Če ti prodajaš zaposlitvene oglase leta in leta po 800 eur, nato pride en Boris Gole, ki to ljudem ponudi zastojn. Kaj mislite, da je takšen podjetnik sposoben narediti. Kako se je sposoben maščevati?

Če ti pobiraš provizije od kuponov in nato pride en Boris Gole, ki ljudem ponudi brezplačno, kaj mislite, da je tak podjetnik sposoben narediti?

Kdo je bil naročnik tega medijskega linča? To trenutno raziskujejo zasebne tuje detektivske agencije. Ker v tej mafijski državi je vse skoruptirano.

Viri:

https://casopis.si/boris-gole

Comments are closed